Wij tillen de internationale financiering van complexe, innovatieve oplossingen naar een hoger niveau.

Construction workers.

Voor bedrijven en investeringsfondsen die met hun internationale activiteiten bijdragen aan het realiseren van de SDG's bieden wij verschillende vormen van kapitaal. Voor overheden in ontwikkelingslanden maken wij internationale financieringsregelingen van de Nederlandse overheid toegankelijk voor infrastructuurprojecten.

One-stop-shop voor directe financieringen

Onze expertise ligt in exportfinanciering, projectfinanciering en waardeketenfinanciering. Financiering kan variëren van vriendelijke financieringsarrangementen op basis van publieke regelingen voor internationale financiering tot risicokapitaal-oplossingen. Dit kan in de vorm van een participatie, (achtergestelde) lening of mezzanine. Linksom of rechtsom, we ondersteunen bedrijven in elke fase van hun volwassenheid.

“Innovatieve oplossingen die waardeketens verduurzamen hebben onze speciale interesse”

Ook banken of venture capital fondsen die een mede-investeerder zoeken om samen complexe investeringen haalbaar te maken, nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Als aanbieder van geduldig kapitaal zijn we altijd bereid om mogelijkheden voor co-investeringen te bespreken, op voorwaarde dat deze investeringen impact hebben op het realiseren van de SGD’s.

Investeringsfondsen met een internationale focus die op zoek zijn naar kapitaal kunnen we voorzien van financiering. Of we gaan op zoek naar andere financieringsmogelijkheden binnen Europa.

Ben jij een start-up of MKB?

En heb je een internationale financieringsbehoefte? Beantwoord een paar korte vragen om erachter te komen of, en hoe, we kunnen helpen.

Start de checklist

Publieke programma's voor infrastructuurprojecten

Overheidsorganisaties in ontwikkelingslanden kunnen we helpen met financieringsoplossingen voor openbare infrastructuurprojecten. Deze oplossingen, mogelijk gemaakt door het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn bestemd voor de ontwikkelings- en implementatiefase van openbare infrastructuurprojecten.