Internationaal zakendoen BNR

Samenwerking BNR: Internationaal ondernemen met inspirerende verhalen van Nederlandse ondernemers

februari 02, 2024

Wil je meer weten over alle ins en outs op het gebied van internationaal ondernemen? Stem dan vanaf maandag 5 februari af op het BNR-radioprogramma Zakendoen. Met wekelijks om 13.10 uur een item over Internationaal Ondernemen, een samenwerking tussen BNR en Invest International. Luister naar boeiende verhalen en krijg waardevolle tips van bedrijven die opereren in het buitenland. De afleveringen zijn na de uitzending te beluisteren als podcast.

Nederlandse ondernemers in het buitenland

Ondernemen over de grenzen brengt veel uitdagingen met zich mee. In het item Internationaal ondernemen delen Nederlandse ondernemers wekelijks hun ervaringen over internationaal zakendoen.

Wat drijft deze ondernemers om hun blik te richten op het buitenland? En, waar moet je als topbestuurder van een multinational op letten als je je producten gaat verkopen in een ontwikkelingsland? Of ze nu een startup, scale-up, gevestigd mkb-bedrijf of multinational zijn, ze delen waardevolle inzichten.

Iedere uitzending is gevuld met tips voor ondernemen, praktijkvoorbeelden, soms informatie over internationale financiering en een vooruitblik op zakelijke kansen.

BNR Podcast: Luister alle afleveringen terug

Uitzending gemist? Geen zorgen! Na de live-uitzending is deze terug te luisteren als BNR-podcast. Luister hier alle afleveringen terug of check Spotify:

Luister iedere maandag om 13.10 uur naar BNR Internationaal Ondernemen. Vanaf 5 februari 2024.

Gerelateerd nieuws